Friday, March 1, 2013

Nak cerita! Nak cerita! Nak cerita jugak

Last period end, I went to see ‘mak cik zah’, she is one of ‘tukang urut’ suggested by my hubby’s friend. I went to see her during 2 days after my period end, then she said that should come to see her during the period which is 2 or 3 days before end. So, then she said that tak apa lah, then she starts to ‘urut2’ me. She give me full body massage, and mentioned that massage is not only for conceive, but this traditionally massage also for body refresh! She said that my body is soo called ‘kasar’ then she ask me “ are you lasak orangnya? Your body seems like kasar betul.” Then I rs mcm she said that I ni mcm jantan kot smpai die kata mcmtu. I ckp la kt die yg I ni keje pegi ulang alik Penang tgk site segala, buat audit n follow external auditor buat audit. Then she said ‘ oooooo...patutla badan kasar’. Astu I pun risau la, lau kasar2 ni tak leh preggie ke??? Cuakkk wooooooooo~... then dgn softspoken ‘mak cik zah’ said that, NO...tak la mcm tu, Cuma kasar sket, sbb salu makcik urut perempuan2 ni walaopun badan besa tp lembut, awak ni mcm kerja askar. (ok. Makcik maik kasar, terasa hokkeyyy). Lepas urut2 die kata next lepas period dtg mai lg ye, buat 3 kali, InsyaAllah ade la rezeki. Tp rezeki tu dr tgn Allah saw, oleh itu ini salah satu ikhtiar, tp jgn lupa doa byk2. Aminnn...Allah tu dgr doa hambanya. Tamatlah cerita hari ini. Jom buat keje! Setel yg ni otak tenang ok! Otak tenang! Buat sekarang! Jgn main2!