Thursday, February 28, 2013

A step closer! Hi to TCCian!

Ok. 1st step dah di add kan diri ini ke TTCian grup oleh jay farhana . Thanks! hope byk info dan leh bantu saya dalam usaha TCC ni! aminnnnnnnnnn

Wednesday, February 20, 2013

Impian dan cita-cita

Semua cerita pasal impian dan cita2. Semua org nk ckp yg die nk itu nk ini. Semua org pun cerita bnda ini awal2 tahun ni. Aku ade jugak tp aku tatau la bila ak nk mula sebab ape yg ak dpt dan ada kt sini msih belom puas aku rasai. Walaupun aku kdg2 dibenci dan dianggap bodoh. Tp ak syukur ssbkn org mcm ni aku jd kuat walaupun dgn suami aku lah manusia paling rapuh. Tp ak cuba kuat.

Cerita 1.
Aku msih disini, di projek jmbtn kedua penang. Walaupun kengkawan lain sudah pergi meninggalkn kami. Harap ak boleh brtahan sampai hbs project.

Cerita 2.
Angan2 PhD msih belom terlaksana. Setiap kali stress ak tulis proposal. Tp bila stress ilang aku rs hidup aku heaven ak tglkn proposal itu. Then bila akan sambung pun tak tahu. Stress dgn diri sendiri.

Cerita 3.
Anak. Mdih belom pun nampak sinar rezeki ini dr Allah. Semoga ade. Last week pergi urut dgn mak cik zah. Then hope ade la rezeki tu drNya. Stress jugak.

Cerita 4.
Angah nak kawen. 21 March 2013.

Cerita 5.
Achik pun sama prepare for her wedding this Dec 2013.

Mcm summary cerita diri sendiri utk thn ni. Ok la ni nk update sket. Ramai tnya2 ni I pegi mana lama tak blogging (poyoss lah). Aku nk step in kt dunia ttc tp tatau mcm mana nk mula, rs kene try to tgur2 ttcian rsnya. Ok.
Akan mula tidak lama lagi. Thank.

Nanti update lagi :p