Monday, November 19, 2012

Good News for them tp hati saya tercalar sedikit

Today, baca twitter and update kt FB, Deana Daniell disahkn pregnant, TAHNIAH and Alhamdulillah bertambah umat Islam di bumi Allah yg penuh Rahmat ini. Tapi hati aku, sedih, terus text #hubby ckp kt die "B, Deana Daniell wifey Farid Kamil tu dah preggie"... " cepatnya la org leh lekat " (Mode : Sedih) Then he reply me, itu rezeki dia.... Text tu mcm terpujuk juga la hati ini. Tapi jauh ...jauhhh disudut hati, aku rasa sedih dan rs diri ini tidak lengkap kerana masih belum boleh melahirkan zuriat utk keluarga kecil kami. Setiap kali sedih #hubby selalu cakap yang die percaya yang kami akan ade rezeki anak...(juga ayat ini buat hati aku terpujuk) Kami normal, tapi masih dikurniakan rezeki zuriat dari Allah. Doakan kami.

Sunday, November 18, 2012

My beloved BFF officially Married

Dear NURUL ZAHIRAH AYOB and MOHD HAFIZI ZAWAWI, Welcome to the club, Aku dan suami doakan kau berdua bahagia sehingga ke syurga...aminnn Aku dan Kau masih seperti dulu... aku tak sangka persahabatan kita sampai tahap ini... Anything is everything to us kan zach? Walaupun kau bebel pasal atok kat aku, aku tahu kau tetap sayang dia... Tapi kau jangan lupa yang aku juga sayang kau! Apepun tahniah buat kau dan suami ...