Monday, November 19, 2012

Good News for them tp hati saya tercalar sedikit

Today, baca twitter and update kt FB, Deana Daniell disahkn pregnant, TAHNIAH and Alhamdulillah bertambah umat Islam di bumi Allah yg penuh Rahmat ini. Tapi hati aku, sedih, terus text #hubby ckp kt die "B, Deana Daniell wifey Farid Kamil tu dah preggie"... " cepatnya la org leh lekat " (Mode : Sedih) Then he reply me, itu rezeki dia.... Text tu mcm terpujuk juga la hati ini. Tapi jauh ...jauhhh disudut hati, aku rasa sedih dan rs diri ini tidak lengkap kerana masih belum boleh melahirkan zuriat utk keluarga kecil kami. Setiap kali sedih #hubby selalu cakap yang die percaya yang kami akan ade rezeki anak...(juga ayat ini buat hati aku terpujuk) Kami normal, tapi masih dikurniakan rezeki zuriat dari Allah. Doakan kami.

Sunday, November 18, 2012

My beloved BFF officially Married

Dear NURUL ZAHIRAH AYOB and MOHD HAFIZI ZAWAWI, Welcome to the club, Aku dan suami doakan kau berdua bahagia sehingga ke syurga...aminnn Aku dan Kau masih seperti dulu... aku tak sangka persahabatan kita sampai tahap ini... Anything is everything to us kan zach? Walaupun kau bebel pasal atok kat aku, aku tahu kau tetap sayang dia... Tapi kau jangan lupa yang aku juga sayang kau! Apepun tahniah buat kau dan suami ...

Sunday, April 29, 2012

Lil sufi zara hanania



Welcome to the world!!!

anak one of best fwen ms sekolah rendah...

Semua yg bff since sekolah rendah dah kawen dan ade anak dan semuanya anak perempuan..


Bila agaknya rezeki aku...ya Allah murahkn rezeki keluarga kami ini...aminnn...

Sunday, April 15, 2012

Isteri

[Isteri yang solehah kalau kita tengok muka dia pun sudah menggembirakan hati kita. #UstAzharIdrus -- Ust Azhar Idrus (@ustazharidrus)]

Wednesday, April 4, 2012

Perihal nyamuk

[tahukah anda? hanya nyamuk Aedes betina yg mghisap darah manusia dan mmindahkan virus denggi manakala nyamuk Aedes jantan adalah vegetarian -- infosihat malaysia (@infosihat2u)]

Monday, April 2, 2012

Quote for today

[Don't always be good so that people will like u. Sometimes u need to be yourself so that you'll know who's gonna leave you & who will stay. -- The Love Stories (@TheLoveStories)]


Happy 1yr anniversary being JKSB'an

kene marah ngn Managing Director sbb english tunggang langgang adelah hari isnin yg heaven. ..sigh~

Friday, March 30, 2012

Meja seorang budak malas buat ape2 kerja hari jumaat




Jgn tiru aksi ini

Dah tinggi

Semoga sy bersama project ini sampai habis sebab ia adelah sesuatu yg sangat boleh di bangga kan wahai 'second penang bridge'

up up and away..30meter dah, 60meter will come out then. good luck team!

Thursday, March 22, 2012

A come back

Blog, ini semua tatkala masih menuntut, i think in 3rd year of my degree programme i used to update this frequently, at that time i used to update what i am doing, about my to be boyfiey, how i meet, how i get closed etc...

Then, he is no my hubby!

There's a lot of things i wanna share, but no not the best time to update...

Nnti i cerita ape yg jdi ngn mylife n family in another episode!

*-*v