Tuesday, July 27, 2010

entry tah papa ah!

a longgggg...... gap from blogging! (then, the blog suda berhabuk-habuk)

somehow, ade kot yg tertanya-tanya apa saya sedang buat sekarang kan?
sangat-sangat bizi lorrr...
full with activity 24-7 (ade gaya macam menteri tak?)
even to have a chat with my housemate pun susah..and quite terkilan juga tak dapat pergi ke majlis pertunangan housemate satu lagi tu. dan juga kepada invitation Miss wawa pun, i'm so sorry gurl.

hurmm...
my boss! she's pregnant! she looks fairer and more comel!
org pregnant ni mamang macam tu ea? kulit nampak halus, gebu2, tapi beisi sket! uhhh..cakap pasal berisi masa pregnant, my mr Flurry's kakak ipar pun da bising that she is big as big as dinasour! (hahaha) tapi hope, die kata hubby die suke dinasour macam diya!

most of my friends also pregnant already, baru je kawen 6-12 June 2010 hari tu.cepat kan? Now they are 6-7th weeks pregnancy! Can i have one? hurmm.........kene kawen la dulu! haipppppppp!

owh! kahwen! married! solemnization! dan seangkatan dengannya..adelah persoalan hangat buat saya kot raya tahun ni, adoiiiiiiii~ rasa macam tak mo balik kampung la lau gini..

for me! Jodoh itu ketentuanNYA, kita hanya merancang tapi hanya Maha Esa yang menentukanNYA.
(pray hard so that i can finished up what i have done and then, baru leh fikir macam mana mau tamatkan zaman single mingle ni)
tapi segalanya bergantung kepada rezeki,but now! i dun think that i wanna think bout it! Stay focus with what I'm doing right now!

currently i miss my homey, mama and abah and siblings.
btw, 11th august 2010! kak cik's convocation!
my cumel lotey sista!
tahniah dik!

hurmmm...nk bagi hadiah apa ya? any idea?
nnti la fikirkan..
nnti tnya idea mr Flurry lau die ada idea.hahaha

till then, babai alls

Friday, July 23, 2010

phewwwwwwwwwww~

saya adelah malas mau type2!

nnti la saya update belog ini!