Tuesday, September 29, 2009

saye gembira!!!!!


byk berlaku raye ni~

Tuesday, September 8, 2009

kelemahan=bukan saya

dah lame blog ni tak update

hari ni

UPSR = selamat menjawab exam adik2 di luar sana

keje seperti biasa dan mula busan dengan tugasan ini, buat keje same, tiap2 hari dan keje sememangnye takan habis...haihhh~~ nikky StoP!!!(byk org len lg tak pat keje, dah ade tu syukur sket, boley tak????...)

ok sekarang saye windu kawan saye AIN.....

windu kat IKA jugak

windu kat FIZA gak

kesimpulanye saye rindu kat ape yg penah berlaku semasa saye 1st year kat UM...


yg saye windu gak adelah sume yg berlaku di full house

"got milk everyday~" gelak33333 guling333 satu umah

men masak2~
makan2 megi same2
(dalam balang lak tu~)

emmm...

cik PEEJA, selamat hari lahir buat kamu~

cik ANNA juga

cik AZIAH juga

becoming bufday adelah ZACH and IKA

sume kawan2 saye dah besar kan???????
sume dah buleh kawen da.....


saye sekarang

membuat payment voucher participant
mendengar lagu "hey ladies", cinta sekarang pakai otak!!!!
menyediakan barang2 utk FGD esok
smbil sediakan duit utk shoping juga esok!!!!
(terapi bagus utk org yg tgh sedey mungkin)

list yg harus di setelkan sebelum bercuti hari raye adelah sebyk

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
.
.
.
.
.
.
20
sekian~


oh yer~
i'm flying to KOta BHAru for my RAya, 15 sept
...oleh itu, sempat la saye berpuasa die wumah~
sempat membuat kueh raya mungkin~
sempat bershopen di Kota Bharu juga~

bercuti selama hampir dua minggu utk menghilangkan rimas berada dikota ini

yey!!! yey!!!

huuuuuh~
byk yg saye mengeluh disini, tapi saye kene kuat!!!

my MrM.I.S....

saye cube beradaptasi dengan keadaan baru
yg agak sukar
tapi inilah kenyataan hidup

smlm saye menagis
kerana berfikir tentang diri, idup, masa depan, dan macam mana nk tamatkan semua ini

tapi~
tangisan itu dipujuk sesorg yg pernah singgah dalam hdup saye
tapi saye tidak mahu dia, kerana.................

mR M.I.S saye tido..dengan nyenyak nya~
time kasih la kan???

ok2
teruskan,

saye tidak suke menjadi seorg wanita lemah
yg dipandang lelaki saya adalah seorg yg lemah

bukan semuanya bg seorg perempuan perlu bergantung kepada lelaki
saye boleh buat sendiri!!!

saye tak suke bile org kate, ala~ kite perempuan, byk bahaya~
susah lah tade pasangan ngn kite...
saye bukan jeles ngn die~ tapi bagi saye...
kalau perempuan begini kehilangan pasangan die, boleh kah die hidup ngn sume yang ditinggalkan, cekal ke org macam ni???
saye tau, tak elok fikir mcam ni...tapi ini realiti kehidupan...

sejauh ini saye fikir
bukan utk diri sendiri
tapi utk semua yg saye ade mase itu
anak2 perlu kasih sayang dan kekuatan
lau perempuan itu tak kuat~ macam mane nk kuatkan semangat ank2 dan teruskan hidup....

kalau setakat nk jadi perempuan yg bergantung sepenuhnya pada lelaki,
lebih baik tak yah belajar tinggi2...kan?????


okay dah!!!!!

jangan nk melalut lg..ini bulan puasa, nnti batal puasa lak


saye perlu siapkan kerje saye...


p/s~ mengharapkan "tonite gonna be a good nite"