Friday, May 29, 2009

pandang

ape pandang2????


sioot je pandang orang dari atas bawah
2 kali lalu,2 kali pandang
lau 18 kali???? nk pandang 18 kali jugak ker????
dah la muke gatal

pegi sekolah lagi hari ini~
weeeeeeeee****

Thursday, May 28, 2009

kalut

saye rindu kan masa silam saye
saye tak mahu membesar
saye tak tahu membuat keputusan
saye tak pandai uruskan diri saye
saye tak reti uruskan kewangan saye
saye letih dengan ape yang saye ade



saye mahu kembali ke zaman kanak-kanak saye
saye rindu untuk semua itu

Tuesday, May 26, 2009

terbang

saye mau terbang di awan biru untuk melupakan semua kisah sedih saye


saye hepi

saye sedey

saye ketawa

saye menangis

saye sayang

saye disayangi

saye menyayangi

saye belajar

saye diajar



semuanya adalah hidup kan????


saye mau hidup berjalan lancar seperti tiada masalah
tapi lau tiada masalah
hidup tidak seperti hidup
dan lau tade masalah, hidup tidak mematangkan saye dan semua orang
untuk itu
jangan kesal dengan sesuatu
tetapi anggap lah ia cabaran


kuat kan hati

Monday, May 25, 2009

lagu best

Peluklah diriku dan jangan kau lepas

Kau ku dan jangan kau lepaskanku darimu…


Ku takkan pernah tertawa

Ku takkan pernah bahagia

Ku takkan pernah merasakanmu

Bila kau tak disini

Ku takkan pernah tertawa

Ku takkan pernah sempurna

Ku takkan pernah merasakanmu

Bila kau tak disini


Izinkan aku…, berlutut mengharap

Kau tuk kembali

Izinkan aku…, berharap dirimu

Kembali, dan kembali, dan kembali lagi


Peluklah diriku dan jangan kau lepas

Kau ku dan jangan kau lepaskankan ku

Darimu…

Peluklah diriku dan jangan kau lepas

Kau ku dan jangan kau lepaskankan ku

Darimu…


Ku takkan pernah tertawa

Ku takkan pernah bahagia

Ku takkan pernah merasakannya

Bila kau tak disini


Izinkan aku…, berlutut mengharap

Kau tuk kembali

Izinkan aku…, berharap dirimu

Kembali, dan kembali, dan kembali lagi


Peluklah diriku dan jangan kau lepas

Kau ku dan jangan kau lepaskankan ku

Darimu…

Peluklah diriku dan jangan kau lepas

Kau ku dan jangan kau lepaskankan ku

Darimu… [2x]




lau nak download
sila klik disini

alexa jangan kau lepas

mahu

mahu 1



mahu 2



mahu 3


mahu 4

mahu 5

mahu 6 mahu dan mahu dan mahu lagiiiiiiiiiiiiiiiiiii

.
.
.
.
.
.
.
.
.

banyak kemahuan saye
tapi mampukah saye untuk mendapatkan kemahuan saye itu?????

kite tunggu dan lihat yer




Friday, May 22, 2009

cepat2

saye tak saba nak konvo


cepatlaaaaaaaa


lau tak mao keje boleh tak???
(macam tak je)
sebab saye mau ada duit sendiri
untuk kepuasan sendiri


saye menunggu tarikh ini
10-15 oGos 2009

Monday, May 18, 2009

sahabat.teman.

saye tau awak1.awak2.awak3 terasa ngan saye


saye tau saye banyak berahsia


saye tau saye tak banyak berkongsi dengan awak1,awak2,awak3


saye berdosa



saye mintak maaf
saye tanak saye hilang daripada hidup awak1,awak2, awak3
sebab saye sayangkan persahabatan ini
saye nak kita semua terus menjadi sahabat

saye tau sae banyak bersalah
maaf

wink~~~

time kasih

saye hepi

walaupun saye sedey


susah nyer nk pujuk orang kan????
nak2 pada saye yang sememangnyer tak pandai nak pujuk
cume selalu dipujuk

harapnyer biar la mase depan akan jadi milik kita

Saturday, May 16, 2009

Tuesday, May 12, 2009

saye takut

nak cari keje


sesiapa perlu kan pekerja sila la inform saye



perlu kerja yang lebih secure

Monday, May 11, 2009

hepi.mengantok.penin.

Rossa feat. Pasha Ungu - Terlanjur Cinta


waktu bergulir lambat

merantai langkah perjalanan kita

berjuta cerita terukir dalam

menjadi sebuah dilema


mengertikah engkau

perasaanku tak terhapuskan


malam menangis

tetes embun membasahi mata hatiku

mencoba bertahan di atas puing-puing

cinta yang tlah rapuh


apa yang ku genggam

tak mudah untuk aku lepaskan


reff:

aku terlanjur cinta kepadamu

dan tlah kuberikan seluruh hatiku

tapi mengapa baru kini kau pertanyakan cintaku


aku pun tak mengerti yang terjadi

apa salah dan kurang ku padamu

kini terlambat sudah untuk dipersalahkan

karna sekali cinta, aku tetap cinta


mencoba bertahan di atas puing-puing

cinta yang tlah rapuh


apa yang ku genggam

tak mudah untuk aku lepaskan


repeat reff



Lirik lagu Rossa feat. Pasha Ungu - Terlanjur Cinta ini dipersembahkan oleh LirikLaguIndonesia.Net. Kunjungi DownloadLaguIndonesia.Net untuk download MP3 Rossa feat. Pasha Ungu - Terlanjur Cinta.





kenapa harus wujud perasaan ini
terlalu indah
takut
takut jika berlaku yang tak ku ingini
yang ku bina
harapan untuk mencapai pengakhirannya
doaku semoga tercapai
tapi takut
takut jika hari depanku tidak seperti yang aku ingini

Sunday, May 10, 2009

hepi mama day

hari ni 10mei2009

hari ini hari IBu

HAPPY MOTHERS DAY

selamat hari Ibu buat ma yang paling best

CHE ZALIHA BINTI CHE DAUD

you are the best mum

semoga selamat dunia akhirat yer ma

lagi satu jangan la bagi pic 'ea' kat makcik tu

tak mau kawen lagi

saye dah ade buah hati

nak je saye cakap gtu kat ma pagi tadi

tapi saye bagi alasan saye tanak kawen lagi

nanti-nanti la kawen tu




MrFlurry saye memang best

Tq untuk semua

nnti boleh belanja lagi kan??? kan???

Friday, May 8, 2009

berita.tak.best.

da waktu balik da

ingat sok nk kuar, tapi macam tak dapat jew

tak kan tak boley kot

kebosanan la wekeend nie

siapkan keje dulu la

nnti lau kuar muka macam cuka pon tak best gak

tak hepi

tak nak la buat die penin lagi

tak nak la merajuk mase die bz lagi

kesian die

pape pon kite discus la nnti

****

tatau nak bagi name ape kat entry ni~~ muahahaha


kepada en Flurry saye~ saye dah sehat hari ini, belanje saye McD boley????hehehe

kepada yang nak terbang hari ni~ semoga selamat sampai dan selamat kembali

kepada empunya bilek~ time kasih yer, ade juga tempat berlindung untuk diri ini

kepada yang berada di Desaru~ bila nak balik, saye sorang2 dibilik itu

kepada cikgu~ jangan risau nnti leh jadi cikgu ganti kat tempat lain pula,ye cekgu??

kepada semua kawan2 saye~ saye rindu semua, huk3

Thursday, May 7, 2009

keje

saye tidak suka keje
saye tidak suka hidup saye sekarang
saye nk hidup saye yang dulu

tapi bila merungut begitu
ade orang bising

saye jeles kat orang yang cepat dapat keje best
saye nak keje best jugak
saye nak hidup saye stabil cepat
saye nak rasa nikmat hidup pada level ni
sebelum ke level seterusnya

bila nak keje best nie

harap cepat2 la dapat keje best
bukan untuk saye sahaje
untuk die juge

habuk...huk3

tade sebab nak mara atau moody
cuma penat dan sedikit kurang sehat
maaf ya~~ (mrFlurry)

semlm da masuk umah sewa
penat la kemas bilik tu
sampai hatimu kawan ku
huk3
aku demam selsema
dihujani habuk semalam
semakin teruk
aku ke klinik td, mendapatkan rawatan hahaha

aku dah kemas da bilik tu
tp tade la kemas sangat
hehehe

tQ kawan...

Wednesday, May 6, 2009

demam

baru je sehari datang sini, saye dah demam....huk3
demam selsema, sejuk je rase dalam ofis ni
tp muka panas...merah dah jadi asyik duk bersin jerk

nak kene masuk umah sewa
sebelum ni tade pown kene sewa....

achuuu~~~ ( huk3)

nak sehat cepat
tapi demam baru je semalam


huk3

wa, aku bukan sombong, tp bz la sket
aku tak sempat nk inform ko nk datang sini
sowi ea babeh~~~

kembali

nikky kembali
kena hdup sendiri
sakit la
saye suda rindu rumah
huk3
ermmm
famili jauh disana
cuma cinta hati ada disini
semoga kami kekal abadi
doakan kebahagiaan kami ea?


da lame nk letak pic kami
tp tade kesempatan lagi
ni bru ade kesempatan
hehehe

okiey la
saye buat kerja dulu
bubbye~~~