Friday, October 31, 2008

lagu yang sweet


Song lyrics | Way Back Into Love lyrics

tag

1.where is the person who has your heart at this moment?
* ermm...ade je kat situ, bia la die~~~
2.are you waiting for something?
* yezza.of course
3.what were you doing at ten last night?
* bergelak ketawa bersama rumet+study sket
4.did you cry today?
* nope
5.do you hate the last person you had a conversation with?
* nope
6.have you ever thought about converting your religion?
* subhanallah....tidak akan
7.last shocking news you heard?
* saye nk awak....ade org ngigau
8.can you sleep in jeans?
* nope
9.what cant you wait for?
* waitin for people or sumthin'
10.when was the last time you told someone you loved them and meant it?
* petang tadi....
11.are you good at giving advice?
* tah la
12.are you good at giving directions?
* i don't think so
13.when is the last time you told someone youre okay when youre not?
* now
14.what is your favourite shake?
* choc shake
15.what movie are you waiting for?
* nope
16.do you want to live with your gf/bf?
* wif my husband...i hope
17.what song do you listen to feel happy?
* bubbly-colbie callat
18.garfield or mickey mouse?
* mickey mouse
19.in a week, how many times do you go online?
* 24hrs
20.what are you listening to right now?
* way back into love_ hugh grant and haley bennet
21.complete this sentence: THE WORLD NEEDS
* clean environment
22.what was the last thing you ate?
* mee sup shirah punyer
23.something happened today?
* yup.bad mood....mls study....sakit kepala
24.have you kissed someone on the lips in the past week?
* nope
25.where is your sister/brother right now?
* mls nk ckp pasal dorang
26.if your ex called right now and said they wanted you back, what would you say?
* no, tak nk sejarah berulang lagi
27.who was the last person you talked to in person?
* my rumet
28.have you ever done something with someone when they were high?
* nope...saye tade kawan yg high
29.do you have friends?
* yerp..
30.have you ever been out past curfew?
* pe tuh???
31.in the past week, have you felt sad?
* nope
32.what were you doing at 9 am this morning?
* tdo lagi
33.is your room clean?
* macam bese la bilik saye
34.who was the last person you threw out of your life?
* Allah~~
35.in the next 4 months, what are you looking forward to the most?
* a good job~~
36.have you ever told someone you love them?
* yezza
37.did you have a good day yesterday?
* yerp
38.how many hours did you sleep last night?
* 7
39.in the past week, have you felt stupid?
* nope
40.in the past week have you gotten sick?
* nope
41.are you boring?
* borink...saket kepala...sakit perut....mls study...tade mood

Thursday, October 30, 2008

exam.kan best lau duk Uni tade exam????kan...awak..kan????

saye ade citer kat mrFlurry saye...lau exam ni tade kan best wak kan???
hihihihihi...die menyokong saye...mknenyer saye tidak salah
saye mmg selalu tidak bersalah dalam ape keadaan same sekali..alalala (nikky bungetZ)

mrFlurry punyer 1st paper esok...
semoga die berjaya

saye pula
masih bermalas-malasan disini
kenape saye begitu wak????

nota cik pojiah nie mmg membunuh saye la
kadang2 sepatah pon saye tak paham ape die citer kat dalam nota tuh
cane??????
saye sudah buntu
en.adi ainurzaman pula kate pada saye
paper die mmg membuntukan
dan orang die pon same la membuntukan

arghhhhhhh
saye lagi la buntu

ade kah benar bile saye kate kan
egoism tu terbahagi kepada 2
iaitu psychological egoism dan ethical egoism???
dan ethical egoism tu terbahagi kepada 8 theories

  1. social darwinism
  2. divine command theory
  3. right theories
  4. utilitarianism
  5. utilitarianism and economic theories
  6. natural law theories
  7. influence of kant
  8. environmental justice
rase nyer betul kot die punyer pembahagian tu
ermmm.....

hari ni kene blaja benda lain la pulak
yang cik pojiah ni pon ade ak tak paham
cane???

hari ini kene blaja S&T Law
tapi saye masih bermalas malasanAlign Center



saye kene mandi dulu
ehee~~~
ini anak lembiu yg kene mandi

Tuesday, October 28, 2008

maaf kawan-kawan.air mata ini terlalu mudah untuk menitis

maaf buat kamu sume kerana aku kamu bersedih semalam
tapi itu sebenarnya realiti yang aku rasai
maaf jika aku telah mengganggu banyak jiwa diluar sana


akhrinya aku berjaya siapkan assignment aku

pertama : ANEA 2103 Pembangunan Mampan Alam Sekitar

kedua : SHES 3041 Environmental Ethics, Policy and Law

yay!!!! tapi aku masih dalam keadaan mood bermalas-malasan


ermmmm.....advise MrFlurry tapi aku...
macam hampess!!!!

nikky kene study la

tapi tape

baru jew tadi aku da siapkan resume
sebab hari tuh mase jumpe MrFlurry die suh antar resume cepat2

tadi dia ada kate
lau aku da bz cane la lau da keje nnti???
sebab die ade lagi 1 sem
sedey lak die cakap gitu

ape akan jadi ek????


kadang-kadang aku rase macam tak mau je keje
tak mau je ke next phase of my life
takut ngn dunia kat luar sane
orang kate dunia kat luar sana kejam
tak same macam kampus
sume indah
kalau pahit pun kite sanggup kan?????

okiey
got to go
i need some space

and i need a sleep

mengantuk da
salam
selamat malam dunia yang penuh aneh dan punyai pelbagai perkara yang berlaku di setiap pelusuknya...


nite ...nite
semoga hati ini tenang

Sunday, October 26, 2008

pilu.sedih.palat.sayang.rindu.takut untuk berpisah

tiba-tiba aku merasa kesedihan melanda

sedih kenapa??

kerana diri

kerana hati

kerana kamu

kerana seseorang

kerana semua yang pernah berlaku

kerana semua kenangan

kini aku sudah berada di semester akhir

dan mungkin akan tidak ketemu lagi kamu

semua yang mencipta kenangan indah ketika aku disini

disini aku

mencuba merangkak

mencuba mencari diri

mencuba membina keyakinan diri

mencuba mencari erti kasih sayang

mencuba mencari erti sahabat yang sebenar

aku sudah punyainya

aku memiliki apa yang aku cuba cari selama ini

aku amat menghargai segala yang berlaku

kenangan itu sungguh indah untuk aku kenangkan

aku akan merindui semua ini

sedih...kasih...pilu...

gembira...palat....

semuanya akan menjadi kenangan

manis dan indah


UM *** SPAS***


aku sayang apa yang sudah berlaku

atok~~~ open house

kami di umah atok

nikky n peeja

Thursday, October 23, 2008

ujian kerjaya saye

Career Inventory Test Results

Extroversion ||||||||||||||||||||| 63%
Emotional Stability ||||||||||||||| 50%
Orderliness ||||||||||||||| 46%
Altruism |||||||||||||||||| 53%
Inquisitiveness |||||||||||||||||| 56%

You are an Inventor, possible professions include - systems designer, venture capitalist, actor, journalist, investment broker, real estate agent, real estate developer, strategic planner, political manager, politician, special projects developer, literary agent, restaurant/bar owner, technical trainer, diversity manager, art director, personnel systems developer, computer analyst, logistics consultant, outplacement consultant, advertising creative director, radio/TV talk show host.
Take Free Career Test
personality tests by similarminds.com

satu. dua. tiga. saye tak suke

ade lagi makhluk tak gune yang kutuk2 kawan aku depan aku dan die sebenarnyer tak kenal pon kawan aku tuh, suke2 hati die jew kan???? bengong..........die mengacau kat fs aku, sakit hati aku, da la dalam blogger ni h pon die kacau, bangang punyer laki................


mrFlurry
jgn sakitkan hati saye camtuh lagi
arghhhhhhhhh
geram tol

Sunday, October 19, 2008

~~~ epi always ~~~~hopefully

hari ni saye dapat mrFlurry saye, tapi tak dapat mCflurry, sebab saye da full mase tuh....eheeee~~~ tQ sebab buat saye bahagia~~~~



tapi yang tak best
balik2 terus demam


huk3
achuuuuuuuuuuuuuum!!!!

Friday, October 17, 2008

hari alam sekitar fakulti sc UM





alhamdulillah 'environmental Day anjuran SHES 3041 ' selamat dan berjalan seperti yang di inginkan..



Thursday, October 16, 2008

pose lagi eh?????


selamat berpose yg ke-3 untuk pose enam nie
alhamdulillah


mrFlurry bz jew
arghhhhhhhhhh
malas nk pikir
bia jew la die ngn keje die





keje n asigmen bertimbun
tapi aku,
tetap bermalasan lagi
arggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh










Tuesday, October 14, 2008

bookmark

mancari idea untuk membuat book mark

tomorrow ade event

Environmental Day

hopefully sume berjalan lancar



rase hati ini jauh dari mrFlurry

die bz kot
and so do i
ermmmmmmmmmm





Sunday, October 12, 2008

wekeend...penat....buhsan....


wekeend

yang penat
sangat penat

jaga exam kat UIAM
pegi raye umah fiza
pegi raye umah lily juge

meeting enviro Day yang macam hampesss giler
macam ne nk cari sponsor dalam mase 2,3 hari macam nie???

cube korang bagi idea

aku rase macam nk menjerit jer pasal enviro Day nie


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

buhsan


bungetz


mengharapkan kebahagiaan bersama ku
walaupon aku sedar diri tak seindah dia
mrFlurry
terima kasih

Friday, October 10, 2008

esok

bermula kerja
sebagai pembantu pengawas peperiksaan

pusat asasi UIAM

Thursday, October 9, 2008

rumah terbuka anjuran anna

penat da tunggu
anna masih solat
saye sudah lapa...huk3
disini saye bersame

  • cik zach
  • cik anna
  • cik pija
  • cik nanie
  • cik fajar
  • cik aziah
  • cik a'a...tp die g dating
makan2, ngn dorang
cik anna masak spageti
nyam2

okay la nk mkn dulu....

ini makan kami





melayan mrFlurry....alalala


ktorg main bunga api juge~~


ini KAMI~~ jangan jeles yew




ini amster aziah...
ia comey kan???


jangan masa pisahkan kami
aku sayangkan korang
sampai bile2

keep in touch k




mrFlurry di denda untuk teman saye

pic raye~~~





Wednesday, October 8, 2008

21 jan 1985



rahsia 21 jan 1985

kebolehan menghiburkan orang lain, sangat penyayang dan pemurah
mudah berkawan, sensitif dan berfikiran mendalam


yang mengenali aku
betul tak????


ehee
ini mrFlurry bagi saye

UIAM

hari ni ade briefing kt Matrik UIAM
jaga exam untuk budak2 sane


Tuesday, October 7, 2008

kembali ~~ceria

tiket balik raye free~~~
(maf tidak pada kamu)

balik raye dihantar oleh cik wawa dan bf die, pakChop~~~ tQ ...wawa...(cyg kamu selalu)
sebelum tuh berbuka bersama family wawa~~ ibu n aboh wawa~~~tQ juge
cik zach n cik pija juge bersame
tapi...tak sempat nk salam sebelum balik~~~huk3 cedey

ok...kite mulakan dengan hari pertama aku balik umah,ermmmmmmm....


dikejutkan dengan berita ~~~bahawa ade org datang merisik aku~~~giler lah
aku baru jew nk sentuh mknn sahur mase tuh, ma pown citer~~~cuaks seyh~~~

dan dengan selamba aku cakap aku masih mahu hdup macam nie~~~lau ak time aku kene kawen bulan 12 neh tau~~~giler lah~~~takMoooo~~

aku dan die masih seperti biasa~~~aku tetap sayang
cume harapkan masa akan berikan ruang untuk hati ni


MALAM RAYE

alhamdulillah
segalanya muncul seperti yang aku mahu

syukur
terima kasih kamu
harapan aku semoga berpanjangan

RAYE PERTAMA

beraye sakan
sampai penat giler

maaf zahir batin ma dan abah
adik2 dan nenek juge
kamu juga

undangan kahwen yang berlambak
penat follow ma


RAYE KETIGA

ermmm...awek adik aku, jojo
dtg umah
cik dillah da dapat green light nie???
eheee~~~

nenek dan paksu n maksu pon suke die
tggu la lansung nnti

belajar dulu k~~~

jojo baeeekk~~~


RAYE KELIMA

tahniah abg

mrFlurry punye abang kahwen

tahniah !!!

saye jadi manusia paling bahagia kini
wekkk

time kaseh kamu wahai sahabatku
kerana banyak bagi aku nasihat

wa~~tQ
zach~~ tQ
pija~~ tQ


tQ buat sume


mrFlurry~~~semoga awak sentiasa di hati ini